Nail it by Kym
Voor mooi verzorgde handen en een oogverblindende oogopslag

Welkom bij Nail it by Kym

 

Bij Nail it by Kym kunt u terecht voor mooi verzorgde handen en nagels. Of u nu kiest voor een manicure, een mooie kleur gellak op uw hand- of teennagels of een nagelverlenging compleet met nailart, ik zorg ervoor dat u een momentje voor zichzelf beleeft en met prachtige nagels de deur weer uit gaat.

Nagelbijt arrangement                                                                                                                                                                                                          Ben je een nagelbijter en denk je dat je er nooit meer vanaf komt?

Nail it by Kym biedt speciaal voor nagelbijters een arrangement aan. Het kost van beiden tijd en inzet maar het kan zeker lukken om er vanaf te komen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen en dan zal ik je alles uitleggen.


Lashlift

Ook kunt u bij mij terecht voor een lash lift.Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!