Nail it by Kym
Voor mooi verzorgde handen en een oogverblindende oogopslag

Heeft u altijd al gedroomd van mooie nagels? Dat kan!

Bij Nail it by Kym verzorg ik uw handen en nagels zodat u ze met trots kunt laten zien.

Dat kan door een mooie kleur gellak aan te brengen op uw natuurlijke nagels. Gellak blijft 3 tot 4 weken zitten in tegenstelling tot gewone nagellak.

Breken uw nagels snel? Dat kan ik ze verstevigen zodat ze minder snel afbreken en mooi lang kunnen groeien.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een mooie verlenging aan te brengen eventueel in combinatie met allerlei soorten nailart zodat u weer trots kunt zijn op uw nagels!


In de salon werk ik met acryl

Bij acrylnagels wordt er een chemische samenstelling van poeder en vloeistof (liquid) met elkaar gemengd welke uitharden zodra ze een verbinding met elkaar aan gaan. Acryl is een stroperige vloeistof die met een penseel wordt aangebracht. Het voordeel bij Acrylnagels is dat het een stuk harder wordt dan bij Gelnagels. Wil je de nagels echt een heel stuk langer hebben dan kan dat met Acrylnagels. Ook bij Acrylnagels kun je voor een transparante doorzichtige nagel gaan waarbij je nauwelijks ziet dat je kunst nagels hebt, dat is ideaal als het eigenlijk geen kunstnagels mag dragen voor je werk maar toch graag stevigheid wil. Acrylnagels zijn ideaal voor nagelbijters die van zichzelf korte nagels hebben.


Vingernagels groeien zo'n 3 mm per maand, het is dus wel belangrijk om uw nagels om de 3 tot 4 weken bij te laten vullen om te voorkomen dat ze zwak worden en gaan breken.